Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

Για τις παραγγελίες που έχουν ζητηθεί να γίνει παραλαβή τους από το κατάστημα, συνήθως χρειάζονται 1 εργάσιμη ημέρα για την εκτέλεσή τους. Στη συνέχεια (αφού ενημερωθείτε από εμάς μέσω email) θα μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα και να παραλάβετε την παραγγελία σας. Στην σελίδα κάθε προϊόντος αναγράφεται και η αντίστοιχη σήμανση διαθεσιμότητας.

 

Αποστολή με κούριερ

Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποστέλλονται με την εταιρεία κούριερ ACS. Οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες ημέρες καθημερινά 09.00 π.μ-14:00 μ.μ στην διεύθυνση την οποία εσείς έχετε επιλέξει. Οι παραγγελίες της ημέρας που καταχωρούνται έως τις 10:00 αποστέλλονται αυθημερόν ενώ οι υπόλοιπες την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Για κάποιους προορισμούς που χαρακτηρίζονται σαν δυσπρόσιτοι από τις εταιρείες courier (χωριά σε νησιά, ορεινές περιοχές κλπ) πιθανόν να χρειαστούν κάποιες επιπλέον ημέρες (συνήθως 1-2)  έως ότου παραδοθούν.

 

Αποστολή με μεταφορική εταιρία

Σε όλες τις περιοχές μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσω πρακτορείου της επιλογής σας. Το κόστος μεταφοράς από την εταιρία μας σε όποιο πρακτορείο της επιλογής σας εντός Θεσσαλονίκης είναι δωρεάν. Το κόστος μεταφοράς από τη μεταφορική Θεσσαλονίκης βαραίνει τον πελάτη. Στην περίπτωση μεταφόρτωσης από τη μεταφορική Θεσσαλονίκης σε άλλη μεταφορική, πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς η επωνυμία, η διεύθυνση και το τηλέφωνο αυτής.