Εταιρία

Η GECO P.C. είναι εταιρία εμπορίας συστημάτων βαφής ξύλινων κουφωμάτων και τεχνολογικού εξοπλισμού κτιρίων. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και καλύπτουν τόσο τις διοικητικές όσο και τις αποθηκευτικές ανάγκες της εταιρίας. Με την βοήθεια της σύγχρονης μηχανογραφικής υποδομής, αλλά και του συστήματος διακίνησης και διανομής προϊόντων, η GECO P.C. παρέχει στον επαγγελματία την δυνατότητα να αντιμετωπίσει τις κατασκευές του υπό το πρίσμα των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων.

Η εταιρία μας απευθύνεται σε εταιρίες κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων, αλλά και σε αρχιτέκτονες και κατασκευαστικές εταιρίες γενικότερα. Αντιπροσωπεύει ορισμένους από τους σημαντικότερους και πλέον αναγνωρισμένους Ευρωπαϊκούς οίκους του χώρου, όπως τη REMMERS και την ISOBELL, παρέχοντας εμπορική και τεχνική υποστήριξη στα προϊόντα τους.

Τα στελέχη της εταιρίας, διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο αλλά και ενδελεχή γνώση της αγοράς, αποσκοπούν στην εδραίωση μιας νέας και αμιγώς πελατοκεντρικής φιλοσοφίας και αντίληψης, με σημείο αναφοράς τους παρακάτω άξονες:

  • Την παροχή εύκολων και γρήγορων λύσεων με παράλληλο και αδιάλειπτο σεβασμό στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
  • Την γενικότερη λειτουργία της εταιρίας ως one-stop σημείου, όπου ο πελάτης θα τύχει συνολικότερης και πολύπλευρης υποστήριξης από το στάδιο της μελέτης έως και αυτό της κατασκευής.
  • Υπό την έννοια αυτή, ο στόχος μας συνίσταται στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη μας, πριν αλλά και μετά την πώληση των προϊόντων μας. Οι προσπάθειες μας επικεντρώνονται στην έγκαιρη και συνεπή τήρηση αυτών που υποσχόμαστε.

Ενδιαφέρεστε για χονδρική?

Παρακαλούμε ακολουθήστε τον σύνδεσμο με σκοπό να εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες συνεργασίας.