Νέα προϊόντα ECO από τη REMMERS

Η ευθύνη μας απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον

Το ξύλο δεν είναι απλώς ένα ζεστό και φυσικό οικοδομικό υλικό, αλλά και μια πηγή ευεξίας στους χώρους διαβίωσής μας. Οι κορυφαίοι αρχιτέκτονες της εποχής μας επιλέγουν συχνά το ξύλο όταν σχεδιάζουν κήπους και κτίρια, και ιδιαίτερα όταν σχεδιάζουν εσωτερικούς χώρους, καθώς η ζεστή ατμόσφαιρα και τα αναμφισβήτητα μοναδικά σχέδια που δημιουργεί το καθιστούν μοναδικό μεταξύ των υλικών.

Τα δέντρα μας έχουν το δικό τους φυσικό συντηρητικό με τη μορφή του φλοιού τους. Αυτό εμποδίζει το εσωτερικό να στεγνώσει και, το πιο σημαντικό, προστατεύει το δέντρο από τις διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως τον ήλιο, τον άνεμο, τη βροχή, τον παγετό και τη ζέστη. Οι ρίζες παρέχουν στο δέντρο όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει. Η REMMERS δεσμεύεται να παρέχει αυτή τη φυσική προστασία ακόμη και σε ξύλο που χρησιμοποιείται στις κατασκευές.

Το ξύλο, με τις μυριάδες δομές και τα χρώματα όλων των ειδών, βρίσκεται στην καρδιά της νέας συμβατικής σειράς καθώς και των φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων της σειράς REMMERS [eco], από βερνίκια έως αδιαφανή χρώματα και λάδια όλων των ποικιλιών.

Η επωνυμία REMMERS [eco] αντιπροσωπεύει υπεύθυνες ενέργειες απέναντι στους πόρους, τους ανθρώπους και τη φύση σε κάθε βήμα της διαδρομής. Τα προϊόντα με αυτό το σήμα ποιότητας βρίσκονται σε όλη τη γκάμα προϊόντων REMMERS. Έχουν μειωμένες πτητικές οργανικές ενώσεις, έχουν χαμηλές εκπομπές και κατασκευάζονται κυρίως από βιώσιμες πρώτες ύλες.

Το REMMERS [eco] αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη, στραμμένη προς το μέλλον και βιώσιμη δράση και εφαρμόζεται στους επιχειρηματικούς τομείς της διαχείρισης και παραγωγής προϊόντων, των προμηθειών και αγορών, της έρευνας και ανάπτυξης και της εφοδιαστικής και της διανομής. Στη σειρά REMMERS [eco] υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, ιδανικά για κάθε χρήση για την προστασία των ξύλινων κατασκευών σας.