Γιατί Εμάς

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, η ισχυρή ανάπτυξη είναι δυνατή μόνο με γνήσιο πάθος για τη δουλειά και με το να είσαι ο καλύτερος στην αγορά. Αυτό ισχύει για όλα τα συστήματα των προϊόντων μας στις εξής βασικές προϊοντικές κατηγορίες μας:

  • Προστασία & καθαρισμός ξύλινων επιφανειών
  • Προστασία και φινίρισμα για τη βιομηχανία επίπλων
  • Προστασία κτιρίων
  • Ανακαίνιση κτιρίων
  • Συντήρηση ιστορικών μνημείων & κτιρίων
  • Προστασία τοιχοποιίας από την υγρασία και τη μούχλα

Η εταιρία REMMERS είναι ο κορυφαίος και ικανός συνεργάτης από το 1949 και είναι ο κύριος προμηθευτής στην Ευρώπη για χημικά προϊόντα που αφορούν στην κατασκευή, αλλά και για χρώματα και βαφές. Η εταιρία REMMERS έχει πλήρη γνώση για την παράδοση, αλλά είναι και πολύ ισχυρή στην καινοτομία, θέτοντας νέα πρότυπα στη συντήρηση και προστασία του ξύλου.

Όπου τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα, οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της REMMERS είναι η λύση. Μια πραγματική παρακαταθήκη για τη μεγάλη τεχνογνωσία και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της REMMERS.

Επίσης με το σύστημα προστασίας από την υγρασία της ISOBELL, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απαλλαχτείτε μια κι έξω από τα προβλήματα της μούχλας, των κρυσταλλικών αλάτων και μικρορωγμών. Η ειδική του διαμόρφωση συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Το ISOBELL είναι μια καινοτόμος πολυστρωματική λύση χαμηλού πάχους, φτιαγμένη με τελείως διαφορετικά υλικά και μεθοδολογίες σε σύγκριση με αυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην κατασκευή. Ελαφρύ και ευέλικτο, επιτρέπει την αποκατάσταση και τη θερμομόνωση τοίχων και προσόψεων, επιτρέποντας την προστασία και τη διατήρηση των κτιρίων.

Ιδανικό για εργασίες αποκατάστασης ή ανακαίνισης, βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση και αποκαθιστά τους εξωτερικούς και εσωτερικούς τοίχους εύκολα, ακόμη και σε πολύπλοκες επιφάνειες ή σε τοίχους με ογκομετρικούς περιορισμούς, χωρίς ενόχληση για όσους ζουν στο σπίτι.

ISOBELL: Η εύκολη λύση για την καταπολέμηση της υγρασίας.