Γιατί Εμάς

Σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, η ισχυρή ανάπτυξη είναι δυνατή μόνο με γνήσιο πάθος για τη δουλειά και με το να είσαι ο καλύτερος στην αγορά. Αυτό ισχύει για όλα τα συστήματα των προϊόντων μας στις έξι βασικές προϊοντικές κατηγορίες μας:

  • Προστασία & καθαρισμός ξύλινων επιφανειών
  • Προστασία κτιρίων
  • Ανακαίνιση κτιρίων
  • Συντήρηση ιστορικών μνημείων & κτιρίων
  • Προστασία & υλικά επίστρωσης δαπέδων
  • Προστασία και φινίρισμα για τη βιομηχανία επίπλων

Η εταιρία REMMERS είναι ο κορυφαίος και ικανός συνεργάτης από το 1949 και είναι ο κύριος προμηθευτής στην Ευρώπη για χημικά προϊόντα που αφορούν στην κατασκευή, αλλά και για χρώματα και βαφές. Η εταιρία REMMERS έχει πλήρη γνώση για την παράδοση, αλλά είναι και πολύ ισχυρή στην καινοτομία, θέτοντας νέα πρότυπα στη συντήρηση και προστασία του ξύλου.

Ενδεχομένως το καλύτερο παράδειγμα για το πώς έχει αναπτυχθεί το πάθος της Remmers για τον επαγγελματισμό, είναι η αγορά επισκευής & συντήρησης ιστορικών κτιρίων ή της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ξεκίνησε με τη δέσμευση του ιδρυτή της εταιρείας Bernhard Remmers για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς. Η δέσμευση αυτή εξελίχθηκε στο να γίνει η REMMERS ο νούμερο 1 ειδικός στον τομέα της διατήρησης των ιστορικών κτιρίων στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, και ως εκ τούτου, η προστάτιδα εταιρία της κληρονομιάς των κτιρίων μας. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται πολλοί καθεδρικοί ναοί από το Μεσαίωνα, το Γερμανικό Κοινοβούλιο στο Βερολίνο, την Πύλη του Βραδεμβούργου, τα Βρετανικά κτίρια του Κοινοβουλίου και το μνημειακό χώρο του ναού Angkor Wat στην Καμπότζη, ο οποίος είναι 1.000 ετών.

Όπου τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα, οι τεχνολογίες και τα προϊόντα της REMMERS είναι η λύση. Μια πραγματική παρακαταθήκη για τη  μεγάλη τεχνογνωσία και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της REMMERS.

T: 2310751555
E: info@geco.com.gr
Οδηγώντας την τεχνολογία, την ποιότητα & την εξυπηρέτηση.
Εξειδικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή